Руският заместник-министър на външните работи Игор Моргулов приветства отношенията между

...
Руският заместник-министър на външните работи Игор Моргулов приветства отношенията между
Коментари Харесай

Отношенията между Русия и Китай били най-добрите в историята

Руският заместник-министър на външните работи Игор Моргулов приветства връзките сред неговата страна и Китай като най-хубавите в тяхната история по време на тирада на интернационална конференция.

" Руско-китайското партньорство е остров на непоклатимост в плевел океан . Руско-китайските връзки са в най-хубавия стадий от тяхната история ", изтъкнал Моргулов.

Руският представител също по този начин показал, че взаимното съдействие сред Русия и Китай изцяло отговаряло на ползите на двете страни .

" Увереността в позитивното развиване на нашите връзки се основава на обстоятелството, че имаме цяла система на съдействие, построена във всички сфери, които имат висока степен на сигурност и разрешават градивно справяне с сложни проблеми, които пораждат понякога даже в връзките сред доста положителни съседи ", заключил Моргулов.

Що се отнася до комерсиалните връзки сред двете страни, Моргулов отбелязал, че Пекин " се утвърди като водещ търговско-икономически сътрудник " на Русия , като подчертал, че задачата на страната му е да докара двустранния търговски оборот до ниво от 200 милиарда $ до 2020 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР