Руският вратар с български корени Александър Георгиев направи 30 спасявания,

...
Руският вратар с български корени Александър Георгиев направи 30 спасявания,
Коментари Харесай

Александър Георгиев отрази 30 удара при драматичен успех като гост на Едмънтън в НХЛ

Руският вратар с български корени Александър Георгиев направи 30 спасявания, с цел да помогне на своя Колорадо Аваланч да надвие Едмънтън Ойлърс с 3:2 като посетител след продължение в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Шон Уолкър даде задатък на Аваланч в средата на втория интервал, само че при започване на третия Уорън Фоугъл и Сам Карик осъществиха на два пъти за домакините, с цел да създадат цялостен поврат за домакините.

До края на постоянното време обаче Уолкър означи втория си гол за гостите от Колорадо, пращайки срещата в продължение.

В добавените пет минути Александър Георгиев се регистрира с няколко значими намеси за своя отбор, с цел да се стигне до заключителните епизоди на дуела, когато Артури Лехконен се възползва от подаване на Нейтън Маккинън и с удар от близко донесе успеха на Колорадо Аваланч при оставаща единствено половин секунда преди сирената.

След този триумф Аваланч остават на второто място в Западната конференция с актив от 91 точки, колкото има и третият Далас Старс. Лидер продължава да бъде Ванкувър Канъкс с 92 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР