Руският вратар с български корени Александър Георгиев направи 26 спасявания,

...
Руският вратар с български корени Александър Георгиев направи 26 спасявания,
Коментари Харесай

Александър Георгиев отрази 26 удара, но Колорадо вече е само на една загуба от ранно отпадане в плейофите на НХЛ

Руският вратар с български корени Александър Георгиев направи 26 спасявания, само че даже това не оказа помощ на неговия отбор Колорадо Аваланч да избегне домакинското проваляне с 2:3 от Сиатъл Кракен в петия дуел от серията сред двата отбора в плейофите на НХЛ.

По този метод Кракен към този момент водят с 3-2 победи в конфликта против настоящия притежател на Купа " Стенли " и са единствено на още един триумф от историческа първа победа в плейофите на НХЛ при дебютното си присъединяване.

Морган Гийки, направилият дебют в лигата Кай Картай и Яни Гурд бяха точни за триумфа на Сиатъл, с който те още веднъж обърнаха серията в своя изгода, откакто единствено преди няколко дни изоставаха с 1-2.

Попаденията за Колорадо пък осъществиха Нейт Маккинън и Еван Родригес, само че все пак настоящият първенец в НХЛ е доста покрай сензационно отпадане още в старта на плейофите.

Мачът, който може да подпечата мястото на Сиатъл Кракен в полуфиналите на Западната конференция ще бъде в събота (29 април) рано сутринта българско време. Евентуален триумф за Колорадо обаче би пратил конфликта с съдбоносен седми мач, в който Александър Георгиев и компания ще имат домакинско преимущество.

В същото време водачът след постоянния сезон в НХЛ Бостън Бруинс пропусна първата си опция да се класира за втория кръг на плейофите, откакто позволи домакинско проваляне с 3:4 след продължения от състава на Флорида Пантърс. По този метод " пантерите " понижиха пасива си на 2-3 победи, а серията продължава с мач във Флорида в събота рано сутринта българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР