Руският военен пилот полк. Генадий Щерн се обърна към пилотите

...
Руският военен пилот полк. Генадий Щерн се обърна към пилотите
Коментари Харесай

Руски военен пилот с емоционално обръщение към ВВС на Русия

Руският боен водач полк. Генадий Щерн се обърна към водачите от Военновъздушни сили на Русия в разгара на войната в Украйна.

" В това изключително време се обръщам към водачите от Военновъздушни сили на Русия. Израснал съм на черкаската земя /б.р. Черкаси - град в Украйна/, отсам потеглих в авиацията, болно ми е да виждам засипаната с бомби прелестна украинска земя, която през април би трябвало да се изоре и засее. Възпитавал съм двама от командващите на въздушните сили на Военновъздушни сили на Русия - в западното направление ген.майор Алексей Марченко и в източното полк. Валентин Листопадов. Забележителни хора и водачи. С вас сме летели на един самолети, от едни летища, бяхме приятели. Миролюбивото украинско население не трябва да се трансформира в цел на вашите самолети. Прекратете бомбардировките и обстрела на украинската територия от въздуха.

Чакам отговорът ви на моето послание. Времето не чака. Вярвам в неравнодушната поддръжка на всички пилоти-ветерани ", споделя. полк. Генадий Щерн.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР