Руският вицепремиер Аркадий Дворкович заяви, че международните отношения не трябва

...
Руският вицепремиер Аркадий Дворкович заяви, че международните отношения не трябва
Коментари Харесай

Кремъл: Светът зависи от настроението на един човек

Руският вицепремиер Аркадий Дворкович съобщи, че интернационалните връзки не би трябвало да зависят от настроението на един човек, съобщи съветската организация РИА Новости.

Дворкович очевидно засяга американския президент Доналд Тръмп. Държавният глава написа от профила си в обществената мрежа Туитър, че американските въоръжени сили ще подхващат ракетна атака в Сирия, само че не посочи по кое време ще се случи това.

„ Не би трябвало да подвластен от настроението на един човек оттатък океана, когато се разсъни. Не можем да предприемем сходни опасности “, уточни съветският вицепремиер на фона на нарасналото напрежение сред Москва и Вашингтон поради сирийската революция.

Същевременно съветският външен министър Сергей Лавров дефинира хипотетичното химическо нахлуване в Сирия като режисура, в която са взели участие специфичните служби на неназована от него „ русофобска страна “. Дипломатът сподели, че съветски специалисти са инспектирали мястото на хипотетичната офанзива в град Дума и не са разкрили следи от химическо оръжие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР