Руският външен министър Сергей Лавров отхвърли всички слухове за здравословното

...
Руският външен министър Сергей Лавров отхвърли всички слухове за здравословното
Коментари Харесай

Лавров: Разумен човек не може да смята, че Путин е болен

Руският външен министър Сергей Лавров отхвърли всички клюки за здравословното положение на Путин в изявление за френския тв канал TF1.

„ Разумен човек не може да види в Путин знаци на каквато и да е болест или уязвимост “, съобщи той.

Личният живот на Путин е тематика табу в Русия. През октомври той става на 70 години и през последните месеци има телевизионни изяви всеки ден.

" Човек може да го види по какъв начин наподобява и се държи по малкия екран, да прочете речите му, да чуе изказванията му ", уточни още Лавров като доказателство за крепкото здраве на съветския президент.

Спекулации за здравето на Путин има от най-малко 10 години. Още през 2012 година се появиха клюки, откакто съветският президент изчезна от общественото пространство за два месеца. Всяка седмица представителят му излизаше с изказвания, че здравето на президента е чудесно. Но на редки телевизионни фрагменти с Путин се видя един президент, който леко залита на парада на Червения площад или се подпира на масата, когато стои прав.

Напоследък още веднъж се приказва доста интензивно, че Путин страда от рак или от Паркинсон. Британската жълта преса го разгласи даже за починал.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР