Руският външен министър Сергей Лавров нарече убийството на руската журналистка

...
Руският външен министър Сергей Лавров нарече убийството на руската журналистка
Коментари Харесай

Лавров коментира смъртта на Даря Дугина

Руският външен министър Сергей Лавров назова убийството на съветската журналистка Даря Дугина " варварско закононарушение " и съобщи, че причинителите не заслужават благосклонност, заяви Анадолската организация.

" Разследването, уповавам се, ще завърши бързо и въз основа на резултатите от него, несъмнено, не може да има никаква благосклонност " за заговорниците и палачите, съобщи Сергей Лавров на конференция след среща със сирийския си сътрудник Файсал Мекдад.

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) счита украинските управляващи за виновни за убийството на 29-годишната съветска журналистка Дугина.

Според ФСБ, Наталия Вовк - украинска гражданка, е пристигнала в Русия, с цел да извърши закононарушението, и откакто е изпълнила задачата, е напуснала страната.

Дугина, която беше убита късно в събота при детонация на автомобил в покрайнините на Москва, беше щерка на съветския социолог и мъдрец Александър Дугин, който оглавява Международното евразийско придвижване - политическо придвижване, противопоставящо се на американските полезности като либерализма и капитализма.

През 2014 година списание Foreign Policy включи Дугин в листата на " 100-те световни мислители на актуалния свят ". Той също по този начин е в описите със наказания на Съединени американски щати и Европейски Съюз поради откритата си поддръжка за политиката на съветския президент Владимир Путин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР