Руският туроператор Матрьошка тур съобщи, че съкращава превозите си до

...
Руският туроператор Матрьошка тур съобщи, че съкращава превозите си до
Коментари Харесай

Руски туроператор отменя превози до България

Руският туроператор " Матрьошка тур " заяви, че редуцира транспортите си до София и до скикурортите на България, заяви ТАСС.

В известие на компанията, качено в уеб страницата й, се споделя, че са анулирани полетите на 28 декември 2017 година, на 3 януари 2018 година и на 10 януари 2010 година по маршрута Санкт Петербург-София-Санкт Петербург.

Тази мярка се дължи на ниската натовареност на полетите и от форсмажорна обстановка, обвързвана със самолетна стратегия на туроператора до китайския остров Хайнан. Компанията е уведомила също така туристите и сътрудниците за редуциране на транспортите до курортите Банско, Пампорово и Боровец.

По-рано бе обявено, че над 200 руснаци към този момент от няколко дни не могат да излетят от китайския курортен остров Хайнан, защото китайските управляващи не са удостоверили времевите слотове (времевите интервали за излитане) на самолетна компания Икар, изпълняваща полетна стратегия до Хайкоу на Хайнан от пет съветски града. С тази самолетна компания е трябвало да се приберат вкъщи туристи на две съветски компании, измежду които и " Матрьошка тур ".

За прибирането на туристите са били задействани четири самолетни компании - Чайна саутърн еърлайнс, Аерофлот, Ай-Флай и Уралските авиолинии. " Матрьошка тур " по-рано съобщи, че е предложила на руснаците, закупили пътувания до Хайнан в интервала 22 декември -26 януари, да се възползват от оферта за отдих в Израел. На тези, които откажат алтернативата, туроператорът ще върне парите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР