Руският тенисист Даниил Медведев, който оглавява световната ранглиста по тенис

...
Руският тенисист Даниил Медведев, който оглавява световната ранглиста по тенис
Коментари Харесай

Даниил Медведев: Вероятно в края на годината начело на ATP ще бъде Рафаел Надал

Руският тенисист Даниил Медведев, който оглавява международната класация по тенис при мъжете сега, съобщи, че следи развиването на обстановката в класацията. Медведев води със 7625 точки пред германеца Александър Зверев, който има 6850 все още и Рафаел Надал от Испания с 6165 точки.

26-годишният Медведев ще взе участие на шампионата в Лос Кабос (Мексико) през тази седмица. Тенисистът съумя да резервира позицията си в ранглистата, макар че нямаше опция да се състезава на " Уимбълдън " поради разпоредбите на шампионата по отношение на съветската инвазия в Украйна.

" Разбира се, че проследявам обстановката ", сподели Даниил Медведев пред ATPTour.com, запитан за борбата за първото място в класацията.

" Вероятно в края на годината отпред ще бъде Рафаел Надал, в случай че не опитам да печеля всеки шампионат, в който вземам участие. В същото време може и да задържа позиция много дълго време, в случай че играя добре. Най-важното е да се опиташ да спечелиш всеки шампионат и точките, които носи ", разяснява още Медведев.
 Виктория Томова с напредък
Виктория Томова с напредък

Браво!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР