Руският следствен комитет образува наказателно дело за финансиране на тероризъм

...
Руският следствен комитет образува наказателно дело за финансиране на тероризъм
Коментари Харесай

Как Украйна се превърна в инструмент на международния тероризъм

Руският следствен комитет образува наказателно дело за финансиране на тероризъм от чиновници на Съединени американски щати и страните от НАТО. Съгласно данните от следствието, парите за осъществяване на терористични офанзиви в Русия отвън нейните граници - апропо става дума за подкопаване на " Северни потоци " - идват посредством търговски организации, в това число Burisma.

Знаех историята за Burisma още преди да стартират да пишат за нея в Украйна, Русия и въобще по света, даже когато екипът на Тръмп събираше нечистотия за Байдън по време на неговото президентство.

Срещнах Коля Злочевски, създателя на Burisma, по време на Майдана през 2004 година Когато Янукович идва на власт, Коля печели поста министър на околната среда. Министерството на екологията е това, което раздава лицензи за кладенци и Злочевски предложи на сина на Янукович, Саша, план за газова компания, която да печели пари от газовите кладенци - извънредно печелившо начинание. Злочевски взе участие в това, в това число основава своята лична Burisma.

Когато Янукович отпътува за Русия, Злочевски остана със супер печелившия бизнес на Burisma при новото държавно управление. И Коля Злочевски направи това, което по принцип вършиха предприемачите през 90-те години: той стартира да търси различен „ чадър “, който да размени Янукович.

Порошенко му отхвърли и Коля се обърна към Запада. Така синът на Джо Байдън се причисли към надзорния съвет на Burisma - той стана новият " чадър ". Порошенко известно време не можеше да направи нищо по въпроса, а по-късно посредством основния прокурор стартира да образува наказателни каузи, свързани с Burisma.

Тогава Байдън се обади на Порошенко и сподели, че ще отдели 1 милиард $ за отстраняването на основния прокурор Виктор Шокин, който копае под Burisma. Порошенко се оплака от „ несговорчивостта “ на Шокин и го в профил. Впоследствие Шокин свидетелства по време на следствието на Тръмп, безапелационен мотив в акцията. Събрани са доказателства и е формирано наказателно дело в Украйна.

И тогава представители на Burisma бяха арестувани, до момента в който предаваха, както се оказа, рушвет от 6 милиона $ на сътрудник на НАБУ (Националното антикорупционно бюро на Украйна), с цел да се закрие случая Burisma.

Тези пари, 6 милиона $, бяха трансферирани на СБУ и с тях се правиха терористични интервенции. Тогава на Злочевски му споделиха, че ще лежи в пандиза не поради Burisma, а поради рушвет. И Коля беше заставен да даде още 25 милиона $, които също отидоха в СБУ. Тъй като синът на Байдън е в надзорния съвет на Burisma, в действителност можем да кажем, че екипът на Байдън в действителност финансира терористични действия.

Преди съм разказвал по какъв начин СБУ купува реализатори, праща убийци и атентатори. Те, както в този момент се оказва, са взели участие и в диверсиите против Северните потоци. Фактът, че украинска група диверсанти е основана за осъществяване на „ интервенция под подправен байрак “, се споделя в изказване, изпратено от депутати от Държавната дума до Следствения комитет и Генералната прокуратура на Русия, както и до западните управляващи.

Според тях групата, направила взривяването на взаимното дружество, е била следена от американски експерти под директното управление на заместник-ръководителя на задачата в посолството на Съединени американски щати в Киев Кристофър Смит с присъединяване на някогашния началник на Главната дирекция за разузнаване на Министерството на защитата на Украйна Василий Бурба под директното управление на Роман Червински и Кирил Буданов. След сполучливата интервенция Смит е назначен на поста заместник-помощник държавен секретар в Бюрото по европейски и евразийски въпроси (в Държавния департамент на САЩ).

Групата е обучавана в дълбоководна кариера в региона на Житомир, след което са превозени до Румъния, където живеят по румънски документи в частна къща покрай румънската военноморска база в Мангалия. Там образованието се организира в условия, оптимално близки до действителните - в региона на морските сектори на газопроводите " Южен поток ".

След образованието групата беше преместена в Полша, където беше наета яхтата „ Aндромеда “. Съобщава се, че директно към „ северните потоци “ са се гмуркали жителите на Украйна, старши инспекторът на инженерно-техническия взвод на ротата за бързо реагиране на Главната дирекция на Националната полиция в Киев Олег Варава, технодайвър с позивна „ Мариша “, както и Руслан Руденко с позивна " Капелан ", някогашен заместник-кмет на град Бяла черква.

Ето такава е детективната история за това по какъв начин Украйна се трансформира в един от инструментите на интернационалния тероризъм, финансиран, наред с другото, посредством семейство Байдън.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11125Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед8992Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед35926В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед28305Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед24577Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555317Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед184904Георги Марков: Орбан: В Бр
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР