Руският производител на ексклузивна електроника и аксесоари Caviar разшири колекцията

...
Руският производител на ексклузивна електроника и аксесоари Caviar разшири колекцията
Коментари Харесай

Caviar пусна „президентски“ iPhone-и, посветени на изборите в Русия

Руският производител на извънредна електроника и аксесоари Caviar разшири сбирката си, наречена „ Русия “, която включва устройства, украсени със знаците на страната. Компанията показа „ Президентски “ iPhone 15 Pro и 15 Pro Max, отдадени на отминалите избори на държавен глава.

Корпусът на всяко от устройствата е украсено със знаци на Русия. На гърба на корпуса можете да видите съветското знаме, чиито цветове са направени от драгоценен гланц, както и барелеф на двуглав орел, затрупан с 24-каратово злато.

Дизайнът се добавя от панел от естествена кожа в червен цвят, който символизира силата и силата в съветската просвета. Смартфонът се предлага с хубав калъф за съхранението му.

Caviar е създал 99 екземпляра от модела. Купувачите могат да избират сред iPhone 15 Pro и iPhоne 15 Pro Max. Цената на смарт телефона стартира от 559 хиляди рубли (5569 евро) за iPhone 15 Pro със 128 GB памет и от 614 хиляди рубли (6117 евро) за iPhone 15 Pro Max с 256 GB памет.

Обърнете внимание, че сбирката „ Русия “ включва и други забележителни устройства. Измежду тях са iPhone 15 Pro „ Defender “ с титаниев корпус и емблемата на Русия на задната страна. Както и iPad Pro „ Patriot “ с корпус, направен от ювелирна сплав и детайли, покрити с 24-каратово злато. Най-скъпият образец от сбирката е iPhone 15 Pro Max „ Empire “, чийто корпус е направен от 18-каратово злато. Цената на този модел стартира от 3,7 млн. рубли (близо 37 000 евро) за версията с 256 GB памет.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР