Руският производител КАМАЗ за първи път днес ще качи случайно

...
Руският производител КАМАЗ за първи път днес ще качи случайно
Коментари Харесай

Автономен електрически КАМАЗ ще вози футболните фенове в Казан

Руският производител КАМАЗ за първи път през днешния ден ще качи инцидентно определени пасажери на новия си самостоятелен електрически бус, предават международните организации. Досега моделът е возил единствено публични лица. Работещият първообраз бе показан преди дни.

Първите пасажери ще бъдат футболни почитатели, които са в град Казан за Световното състезание. Малките бусове ще изминат 650 метра от по авансово избран празен път, край който ще има ограда, която да ограничи достъпа на други хора и животни. КАМАЗ -1221 SHATL ще спре малко преди входа на стадиона.

Предопределеният маршрут демонстрира вниманието на компанията в страна, в която самостоятелните коли са неразрешени от закона, а държавното управление се тормози, че всеки случай ще повреди имиджа на Русия.КАМАЗ са имали предпочитание за по-дълъг маршрут, само че са получили възбрана.

Дължината на модела е 4,6 метра, а в него могат да се возят сред 8 и 12 души, в това число правостоящи.

И въпреки всичко бусът демонстрира ясно софтуерните планове на страната и президента Владимир Путин, който по-рано тази година заяви, че се създава самостоятелна подводница с нуклеарни оръжия.

Путин поддържа и смяната към самостоятелен превоз в градовете. КАМАЗ, благосъстоятелност на немската Daimler AG и Rostec, водена от близкия до Путин Сергей Чемезов, към този момент тества самостоятелен камион покрай новия мост в Крим предишния месец.

Днешният тест ще покаже и новото потомство 5G връзки, което е извънредно значимо за самостоятелните транспортни средства. Мрежата е обезпечена от MegaFon - вторият максимален телеком в Русия. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР