Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за американския режисьор

...
Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за американския режисьор
Коментари Харесай

Путин: Не съм се намесвал в изборите в САЩ и никога няма да го направя

Руският президент Владимир Путин съобщи в изявление за американския режисьор Оливър Стоун, че не се е намесвал и няма да се намесва в изборите в Съединени американски щати.
" Не съм се намесвал тогава, не желая да се въвличам и в този момент и нямам желание да го върша в бъдеще ", сподели той в изявление за новия филм на Стоун за Украйна, който бе показан на филмовия фестивал в Таормина, Италия.
Руският президент продължи с думите, че съветските блогъри, без значение от гледната си точка, която показват в интернет, не биха могли да изиграят основна роля в изборите в Съединени американски щати.
" Ако желаете да се върнем към изборите в Съединени американски щати още веднъж, добре, слушайте - голяма страна, голям народ със свои лични проблеми, със свои лични хрумвания за това какво е положително и какво е неприятно. През последните няколко години - 10 години да вземем за пример - с голямото повишаване на благосъстоянието на ръководещата класа и богатите хора нищо не се е трансформирало към по-добро за междинната класа ", сподели Путин в изявление за новия документален филм на Стоун „ Истината за Украйна ”, показан на филмовия фестивал в Италия.
" Това беше събитието, което беше разбрано от тези, които организираха предизборната акция на господин Тръмп и самият той разбра. И той употребява това... Без значение съветските блогъри, аз не знам кой работи в интернет, без значение по какъв начин са изразили мнението си за обстановката в Съединените щати, това не би могло да изиграе основна решаваща роля. Това е нелепост ”, сподели той.
Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР