Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия ще подкрепи

...
Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия ще подкрепи
Коментари Харесай

Путин: Ще подкрепим Камала Харис в надпреварата за Белия дом, смее се толкова изразително и заразително, че всичко и е наред 



Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден, че Русия ще поддържа претендента на демократите Камала Харис на идните президентски избори в Съединените щати. Говорейки на пленарната сесия на Източния стопански конгрес във Владивосток, Путин означи, че Камала Харис има " инфекциозен смях ", цитирайки това като причина за поддръжката на Русия за нея, а не за нейния конкурент републиканец Доналд Тръмп, оповестява Известия.


Руският президент съобщи, че счита Камала Харис за любимец, откакто актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън се отдръпна от конкуренцията за Белия дом.

„ Казах, че нашият любимец, по този начин да се каже, е актуалният президент господин Байдън. Поради това той беше отхвърлен от конкуренцията и посъветва всички свои поддръжници да поддържат госпожа Харис. Ние ще създадем същото, ще я подкрепим “, сподели Путин. Според него " Камала Харис има толкоз заразителна и изразителна усмивка, която подсказва, че всичко е наред с нея ".


Путин съпостави възгледите на претендентите за президент Доналд Тръмп и Камала Харис.

„ Тръмп вкара толкоз доста ограничавания и наказания против Русия, каквито никой различен президент не е вкарвал. И в случай че всичко е наред с госпожа Харис, тогава може би тя ще се въздържи от сходни дейности “, заключи съветският президент, съобщи Танюг.


В същото време английската организация Ройтерс прави оценка коментара на Путин за " заразителния смях " на Камала Харис като подигравателен. Ройтерс ни напомня, че Путин сподели по-рано тази година, че би предпочел Байдън да завоюва, в сравнение с Тръмп, тъй като Байдън е по-предвидим политик от „ остарялата школа “.

Американските разследващи организации считат, че Русия желае Тръмп да завоюва, съгласно източници от ноември, тъй като той поддържа по-малко Украйна във войната против Русия, отбелязва английската организация, само че акцентира днешното изказване на Путин за строгите наказания на Тръмп против Русия.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР