Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия е готова за

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия е готова за
Коментари Харесай

След анексията на Путин: Москва е готова да преговаря с Киев


Руският президент Владимир Путин съобщи, че Русия е подготвена за договаряния с Украйна. Това стана ясно на гала по присъединението към Русия на четирите украински района след извършените там референдуми, непризнати от Запада и Съединени американски щати.

" Искам управляващите в Киев, техните същински господари на Запад, да ме чуят, с цел да го запомнят всички. Хората, живеещи в Луганск, Донецк, Херсон, Запорожие, стават наши жители. Завинаги ", добави Путин.

Кремъл разгласи анексирането след извършените допитвания, проведени от Русия, които провокираха остри реакции по целия свят и нямат интернационално самопризнание.

„ Призовавам управляващите в Киев да спрат боевете, които се отприщиха през 2014 година и да се върнат на масата за договаряния. Ние сме подготвени за това. Няма да обсъждаме избора на хората в Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон. Той е направена. Русия няма да го съобщи “, съобщи съветският президент.

Той добави, че ще пази с всички сили съветската територия.

" Ще пазиме земята си с всички сили и средства, с които разполагаме, и ще създадем всичко допустимо, с цел да осигурим сигурността на народа си. Това е великата освободителна задача на нашия народ. Ние сигурно ще възстановим разрушените градове и селища, жилищата, учебните заведения, лечебните заведения, театрите, музеите, ще развием промишлените предприятия, заводите, инфраструктурата, обществените пенсии, здравната и просветителната система. Разбира се, ще работим за възстановяване на сигурността “, съобщи Путин.

Речта му мина в доста изострен звук по отношение на западния свят и Съединени американски щати
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР