Руският президент Владимир Путин заяви, че най-голямото досега нападение с

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че най-голямото досега нападение с
Коментари Харесай

Путин определи като терористичен акт нападението с дронове в Москва

Руският президент Владимир Путин съобщи, че най-голямото до момента нахлуване с дронове против Москва е опит да се сплаши и предизвика Русия и че противовъздушната защита към столицата ще бъде засилена, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
Русия заяви, че осем дрона са били ориентирани към жилищни региони в Москва и Московска област - с население от над 21 милиона души - в ранните часове през днешния ден, само че са били свалени или отклонени със специфични електронни заглушители.

Путин дефинира нападението, което докара 15-месечната война в Украйна до сърцето на Русия, като терористичен отговор, пристигнал откакто Русия нанесе удар по украинското военно разузнаване преди няколко дни.

Украйна, сподели Путин, е избрала пътя на опитите за " заплашване на Русия, съветските жители с офанзивите против жилищни здания ".

" Това е очевиден симптом на терористична активност ", акцентира той.

Противовъздушната защита към Москва, която като столица на най-голямата нуклеарна мощ в света към този момент е предпазена от обширна система за ранно предизвестие, ще бъде засилена, сподели съветският президент.

Украинският президентски консултант Михайло Подоляк отхвърли Киев да е взел участие директно в нападението против Москва, само че сподели, че Украйна на драго сърце следи събитията и предвижда, че предстоят още такива.

Има малко признаци на мир в една от най-смъртоносните войни в Европа след Втората международна война, а Москва неведнъж предизвестява, че Западът ескалира войната, като доставя Киев с толкоз доста оръжия, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР