Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва ще използва редица

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва ще използва редица
Коментари Харесай

Путин заплаши с ответни мерки, ако Западът разреши на Украйна удари в Русия с голям обсег

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Москва ще употребява " редица ответни ограничения ", в случай че Съединени американски щати и съдружниците им от НАТО разрешат на Украйна да употребява западни оръжия с огромен обхват за нанасяне на удари по територията на Русия. Това съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на Путин пред съветската телевизия и журналиста Павел Зарубин, публикувано през днешния ден от телевизионния водещ в " Телеграм ", оповестява Българска телеграфна агенция.

" (Руското министерство на отбраната) обмисля по какъв начин да отговори на вероятните удари с оръжия с огромен обхват на съветска територия, то ще предложи редица ответни ограничения ", съобщи Путин пред съветската държавна телевизия.

Путин бе запитан дали страните от НАТО са се вслушали в предходните му изказвания, че сходен ход ще въвлече страни, които доставят Киев с ракети с огромен обхват, непосредствено във войната.

" Те не са ми споделили нищо за това, само че се надявам, че са чули ", сподели Путин. " Защото, несъмнено, ние ще би трябвало да вземем някои решения и за себе си ", добави съветският президент.

Путин съобщи, че е малко рано да се приказва тъкмо по какъв начин, по кое време и къде ще отговори Русия, само че Москва ще би трябвало да реагира по подобаващ метод, в случай че бъде позволено потреблението на оръжия с огромен обхват.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР