Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин си изпусна нервите


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През загуби самообладание по време на първото съвещание на държавното управление си за 2023 година, като обществено атакува министъра на търговията и промишлеността, предава Би Би Си, представена от vesti.bg.

В продължение на няколко минути той подлага на критика Денис Мантуров за бюрократично закъснение на поръчка за цивилен и военни самолети. „ Твърде дълго, това лишава прекалено много време ”, сподели съветският водач: „ Какво се размотавате, по кое време ще се сключат договорите? ”

Първото съвещание на държавното управление се организира в същия ден, в който Путин смени командващия нашествието в Украйна. В другояче оптимистичен видео диалог, излъчен по съветската телевизия, в който президентът похвали работата на своите министри след техните доклади, той неведнъж прекъсваше Мантуров. „ Тези 700 самолета, в това число хеликоптери... би трябвало да уредите това с министерството на защитата... няколко предприятия към момента не са получили никакви поръчки ”, съобщи съветския държавен глава.

Мантуров е предан член на министерския екип на Путин от 2012 година и постоянно съпровожда президента при задгранични и вътрешни визити. Миналото лято министърът получи задачата да управлява съветската оръжейна промишленост, когато нейните дефекти бяха разкрити от неефективната логистика за бойните полета в Украйна. Докато той обясняваше, че неговото министерство е стартирало стратегия за произвеждане на мотори за хеликоптери в Санкт Петербург, които преди този момент са били създавани в Украйна, Путин го прекъсна, заявявайки, че формалностите лишават прекалено много време.

Когато общественото оскърбление на министъра наближи към своя край, той даде обещание, че ще направи всичко допустимо да форсира процедурите.

Но това очевидно не беше задоволително за ядосания Путин: „ Не, направете го в границите на един месец. Не разбирате ли обстановката, в която се намираме? Трябва да стане в границите на един месец, а не по-късно! ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР