Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин има много бункери. Строят още

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През има доста бункери, в които се крие ", написа украинската медия УНИАН.

Главният редактор на едно от дребното опозиционни на управляващите в Москва издание " Собеседник " Олег Ролдугин сподели: Кремъл има доста мрежа от скривалища. Най-много от тях са в Москва.

По думите на журналиста множеството бункери в съветската столица са били построени сред 30-те и 80-те години на ХХ век. " В тях са се укривали Йосиф Сталин и хора от най-близкото му обграждане по време на Втората международна война. Строителството на бункери е траяло до 80-те, когато е било замразено ", добави той.

Работата по построяването на нови скривалища и ремонта на остарели е била възобновена след идването на Путин на власт.

" Московската мрежа има няколко центъра в сърцето на града. Входовете на бункерите се намират до основни здания (централата на Федералната работа за сигурност, военното министерство и други). Всички те са свързани посредством тунелна система със укритие под Кремъл ", описа още основният редактор.

" Московската мрежа е град под града, който е обвързван с подземна железопътна линия с градчетата край столицата Балашиха, Чехов и други, и трасето продължава до Калуга (град на 180 километра югозападно от Москва) ", добави журналистът.

По думите на Ролдугин президентът на Русия има бункери по течението на река Волга. " Такъв е построен и под двореца на Путин в черноморския курорт Геленджик ", добави той.

По думите на мъжа: В планината Урал кипи денонощен труд. В град Межгорие се построява укритие. Самият град с население от 15 000 души е със закрит достъп за елементарни съветски жители.

" От няколко месеца  и пиле не може да прехвръкне над града. Жители на околни села описаха по какъв начин военните са  повече от нормалното. Селяните описаха още, че над града и неговите покрайнини непрестанно летят самолети, хеликоптери и дронове. В Межгорие непрекъснато влизат камиони със строителни материали и техника ", сподели още той.

Ролдугин добави, че построяването на обекта се управлява и финансира от Главното ръководство за специфични стратегии на президента. " Тази институция е на директно послушание на президента ", разясни журналистът.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР