Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: В добри отношения сме и с двамата бразилски кандидат-президенти


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че е в положителни връзки както с Луиз Инасио Лула да Силва, по този начин и с Жаир Болсонаро, двамата претенденти на втория тур на президентските избори в Бразилия, който ще се организира в неделя, заяви Ройтерс.

В отговор на заложен през вчерашния ден въпрос за позицията на Русия по отношение на изборите в Бразилия и вероятността Лула да се върне на власт, Путин съобщи, че " сме в положителни връзки с Лула и сме в положителни връзки с Болсонаро ".

" Ние не се намесваме във вътрешните политически процеси – това е най-важното ", добави съветският президент. " Смятаме Бразилия за нашия най-съществен сътрудник в Латинска Америка, и тя е, и ще създадем всичко, с цел да подсигуряваме, че тези връзки ще се развиват в бъдеще ".

Лула беше президент на страната от 2003 година до 2011 година. Той завоюва първия тур на изборите на 2 октомври измежду 11 претенденти с 48,43% от годните гласове против 43,20% за Болсонаро. Проучванията на публичното мнение преди втория кръг му дават преднина пред Болсонаро, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР