Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин свика Съвета за национална сигурност. Заседанието ще се проведе при закрити врата

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През свика през днешния ден изключително съвещание на Съвета за национална сигурност на страната ", съобщи украинската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6377
Информацията за съвещанието бе обявена от прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков. " На 15 юли, петък, ще се организира изключително съвещание на Съвета за национална сигурност. То ще протече при закрити врата. В него ще вземат участие непрекъснатите членове на Съвета ", сподели представителят на президента.

Песков  добави: Няма да има изказвания за медиите.

Постоянните членове на Съвета за сигурност са президентът, министър председателят Михаил Мишустин, министрите на защитата, вътрешните и външните работи Сергей Шойгу, Александър Колоколцев и Сергей Лавров, ръководителите на двете камари на държавния парламент Вячеслав Володин и Валентина Матвиенко, шефът на Федералната работа за сигурност Александър Бортников, началникът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин, третият президент на Руската федерация, някогашен министър председател, а сега заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, ръководителят на администрацията на президента Антон Вайно и специфичният представител на съветския президент по въпросите на опазването на околната среда и превоза Сергей Иванов, това сподели информация на.

Според УНИАН свикването на съвещанието е провокирано от неуспехите на съветските въоръжени сили в Украйна. " От началото на войната (24 февруари) руснаците са изгубили към 38 000 бойци и офицери, унищожени са 1672 танка, 842 артилерийски системи, 220 самолета и 188 хеликоптера ", добави изданието.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР