Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

"Шамаросаха" Путин в центъра на Москва

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила бе шамаросан в центъра на Москва, написа Гардиън.

Британският вестник в просторен материал споделя за извършените в неделя избори за органи на локалната власт в най-голямата по повърхност страна в света. Партията на президента и премиера Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила "Единна Русия " не получи нито едно място в парламентите на няколко региона в Москва. Най-показателният случай е от региона "Тверская ", където гласоподава самият Путин. Коалицията от демократични опозиционни партии завоюва болшинството в 14 от 125-те локални Народното събрание в столицата.

Лидерът на опозиционната листа в квартала Хамовники Иля Азар съобщи, че е бил сюрпризиран от резултатите. "Не се и надявах, че ще бъда определен. Исках да вземам участие, с цел да кажа на хората: Има и други партии с изключение на "Единна Русия ", сподели той.

Изданието отбелязва и създаваните от управляващите пречки за регистрация на претендентите на опозицията и другите ограничения, поставящи под подозрение честността на вота. Медията припомня, че партията на региона си е запалила мощните позиции на равнище кметове и ръководители на федерални единици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР