Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова за дипломация, но интересите ѝ не са предмет на преговори

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи през днешния ден, че Москва е подготвена да потърси „ дипломатически решения “ на фона на напрежението със Запада поради Украйна, само че акцентира, че ползите на Русия не са предмет на договаряния, съобщи Агенция Франс Прес.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 629
„ Нашата страна постоянно е подготвена за открит и почтен разговор, да потърси дипломатически решения на най-сложните проблеми “, съобщи Путин, представен от БНР, във видеообръщение във връзка Деня на бранителя на отечеството.

Но той добави, че „ ползите на Русия, сигурността на нашите жители са безусловни “. 

„ Затова и в бъдеще ще развиваме и усъвършенстваме армията и флота, ще се стремим да покачваме успеваемостта им, с цел да бъдат снабдени с последна дума на техниката “, посочи съветският водач. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 629  Експерти за напрежението в Украйна: Изправени сме пред доста страшни събития оттук насетне

Експерти за напрежението в Украйна: Изправени сме пред доста страшни събития оттук насетне  Вижте роман от епицентъра на рецесията в Украйна Вижте роман от епицентъра на рецесията в Украйна  Експерти за напрежението в Украйна: Изправени сме пред доста страшни събития оттук насетне Експерти за напрежението в Украйна: Изправени сме пред доста страшни събития отсам нататък
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР