Руският президент Владимир Путин възложи до 15 декември да се

...
Руският президент Владимир Путин възложи до 15 декември да се
Коментари Харесай

Путин възложи да се разработи концепция за технологично развитие на Русия до 2030 година

Руският президент Владимир Путин разпореди до 15 декември да се създаде и утвърди концепцията за софтуерното развиване на страната, се споделя на уеб страницата на Кремъл.

„ Правителството би трябвало да създаде и утвърди концепцията за софтуерно развиване за интервала до 2030 година “, се споделя в листата с указания.

Както беше маркирано, кабинетът на министрите беше претрупан да планува цели за развиване, механизми за постигането им и количествени индикатори за оценка на процеса, който би трябвало да бъде разграничен на стадии.

Освен това президентът разпореди да се дефинират виновните лица, размерът и източниците на финансиране, както и да се плануват ограничения за поддръжка на институциите за новаторско развиване, в това число с присъединяване на частния бизнес.

За отговорник за създаването и утвърждението на концепцията е назначен министър-председателят Михаил Мишустин.

На собствен ред Путин инструктира кабинета и Централната банка да открият критерии, по които софтуерните компании могат да се смятат за бързо разрастващи се и да дават отговор на изискванията за държавна поддръжка при стартирането на артикули на пазара, продажбата им и увеличението на производството. За задачата съгласно постановлението ще е належащо да се дефинира и виновна институция за новаторско развиване.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР