Руският президент Владимир Путин в разговор с френския президент Еманюел

...
Руският президент Владимир Путин в разговор с френския президент Еманюел
Коментари Харесай

Путин обяви условията за Украйна - първо неутралитет

Руският президент Владимир Путин в диалог с френския президент Еманюел Макрон акцентира, че уреждането към Украйна е допустимо единствено в случай че абсолютно се вземат поради законните ползи на Русия в региона на сигурността , оповестява пресслужбата на Кремъл, представена от " РИА Новости ".

" Владимир Путин акцентира, че такова споразумяване е допустимо единствено при абсолютно отчитане на законните ползи на Русия в региона на сигурността, в това число признаването на съветския суверенитет над Крим , решаването на дилемите за демилитаризация и денацификация на украинската страна и гарантиране на нейния безпристрастен статут ", известието се споделя.

През 2014 година Русия включи Крим в своята територия в ход, който е жигосан като противозаконна анексия и незачитан.
 Кремъл предизвести Европейски Съюз: Доставките на оръжия за Украйна са рискови Обновена
Кремъл предизвести Европейски Съюз: Доставките на оръжия за Украйна са рискови

Москва упреква Запада във враждебно държание

Френският президент Еманюел Макрон повтори настояванията на интернационалната общественост за прекъсване на офанзивата на Русия в Украйна в телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин в понеделник, заяви офисът на Макрон.

Макрон също по този начин прикани Путин да спре всички удари против цивилни в Украйна , да резервира цивилната инфраструктура и да обезпечи безвреден достъп до основни пътища , изключително на юг от Киев.

" Президентът Путин удостовери готовността си да се ангажира по тези три точки ", споделиха от Елисейския замък, добавяйки, че Макрон и Путин също се съгласиха да останат в контакт през идващите дни .
 Преговорите са на масата, а натискът над Киев се ускорява
Преговорите са на масата, а натискът над Киев се ускорява

Продължават усилените конфликти и в Донецка и Луганска област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР