Руският президент Владимир Путин уверил американския си колега на Доналд

...
Руският президент Владимир Путин уверил американския си колега на Доналд
Коментари Харесай

Владимир Путин уверил Доналд Тръмп, че не се е месил в изборите в САЩ

Руският президент Владимир Путин уверил американския си сътрудник на Доналд Тръмп , че не се е намесвал на изборите в Съединени американски щати.

Това сподели Тръмп, откакто организира всекидневен диалози с съветския си сътрудник в границите на срещата на високо ниво на организацията Азиатско-тихоокеанско икономическо съдействие в Дананг, Виетнам.

„ Той (Путин) съобщи, че не се е намесвал”, разгласи американският президент на борда на президентския аероплан пред кореспонденти.

Доналд Тръмп посочи, че съветският президент отхвърля изказванията за интервенция „ всеки път”, когато двамата се срещнат, добавяйки, че неговият сътрудник наподобява „ доста обиден” от непрекъснатите обвинявания.

Самият Путин сподели през днешния ден, че всички тези обвинявания са „ фантазии” и са стимулирани от американската вътрешна политика.

„ Всичко за по този начин нареченото съветско досие в Съединени американски щати е демонстрация на продължаващата вътрешна политическа борба”, съобщи съветският водач.

Връзката на Тръмп с Москва рамкира първата година от президентството му, като основни негови помощници бяха обвинени в хипотетично съдействие с Кремъл.

ФБР проверява изказванията за хипотетичните опити на съветското държавно управление да повлияе на президентските избори през 2016 година Паралелни производства по този въпрос се правят от специфичен комитет на Сената и на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати.

В средата на май американското министерство на правораздаването разгласи назначението на специфичния прокурор и някогашен шеф на ФБР Робърт Мюлер в следствие на твърдяната за съветската интервенция. Това решение бе подкрепено от доста републиканци и демократи в Конгреса на Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР