Руският президент Владимир Путин скоро ще бъде оперират от рак.

...
Руският президент Владимир Путин скоро ще бъде оперират от рак.
Коментари Харесай

Оперират Путин от рак, затварят цяла болница заради него

Руският президент Владимир Путин скоро ще бъде оперират от рак. Това заяви организация УНИАН, базирайки се на канала в Телеграм „ Сможем объяснить “.

Журналисти от канала са съумели да схванат, че първият човек в Руската федерация ще бъде опериран от онкологично заболяване, рак на панкреаса. Марк Котлярски, израелски публицист и колумнист на онлайн изданието " Детали ", също удостовери информацията. От Кремъл няма удостоверение на тази информация.

Операцията ще бъде осъществена в Националния медицински проучвателен център по онкология „ Николай Блохин “. Журналистите се базират на разнообразни източници – от медицинските среди, както и от администрацията в Кремъл. Една от постройките на лечебното заведение ще бъде изцяло затворена за други пациенти. В края на месец май редица европейски издания оповестиха, че Путин има тежка форма на бързо напредващ рак.

От Кремъл настояват, че Путин е изцяло здрав. Руският външен министър Сергей Лавров отхвърли президентът Владимир Путин да е болен и добави, че няма никакъв симптом за такова нещо. Здравословното положение на Путин и персоналният му живот са тематики табу в Русия и съвсем в никакъв случай не се разискват обществено. На 24 февруари Путин подреди започване на пълномащабна война против Украйна, която продължава и до през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР