Руският президент Владимир Путин се опасява от искрата на демокрацията,

...
Руският президент Владимир Путин се опасява от искрата на демокрацията,
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Путин се страхува от демокрацията

Руският президент Владимир Путин се притеснява от " искрата на демокрацията ", която ще се популяризира в страната му . Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц, оповестява организация Ройтерс. Той добави че, съветският държавен глава се пробва да раздели Европа и да се върне към свят, доминиран от сфери на въздействие.

Шолц отговори на въпрос в изявление за вестник Muenchner Merkur, оповестено на държавния уеб страница в понеделник, дали Путин ще одобри приближаването на Украйна към Европейския съюз.

" Руският президент би трябвало да одобри, че в неговия квартал има общественост от учредени на закона демокрации, която се сближава от ден на ден ", сподели той. " Той очевидно се опасява от искрата на демокрацията, която ще се популяризира в страната му. "

Европейската комисия предходната седмица предложи на Украйна, която се бори с съветската инвазия на изток, да бъде даден, ход, който Шолц съобщи, че поддържа.

" Путин желае разграничена Европа и връщане към политика на сфери на въздействие, сподели Шолц. " Той няма да успее в това. "

Шолц предизвести, че покачването на цените на силата евентуално ще продължи дълго време, и отхвърли изказванието на Русия, че е понижила потоците на газ, защото нужните аварийни елементи липсват заради наказания.

" Това пояснение не е правдоподобно ", добави той.
 Шолц даде обещание поддръжка за Украйна от Г-7
Шолц даде обещание поддръжка за Украйна от Г-7

На срещата идната седмица това ще бъде разисквано
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР