Руският президент Владимир Путин реагира на изявления на редица западни

...
Руският президент Владимир Путин реагира на изявления на редица западни
Коментари Харесай

Путин: Национализацията на руските активи в чужбина е нож с две остриета

Руският президент Владимир Путин реагира на изказвания на редица западни политици за опцията за национализиране на съветската благосъстоятелност на Запад. Държавният глава предизвести, че в отговор на реализирането на сходен сюжет могат да бъдат приложени огледални ограничения.

„ Свидетели сме на следващия опит на нашите сътрудници да трансферират личните си неточности в стопанската система и енергетиката върху Русия и още веднъж за наша сметка да позволяват зародилите проблеми и проблеми ", съобщи той.

" свен това към този момент чуваме изказвания на публични лица за вероятните национализация на част от нашите активи. Така че дано отидем надалеч. Нека никой не не помни, че това е нож с две остриета ", цитира РИА Новости думите на съветския водач.

Путин засегна тази тематика на среща във видео формат за поддръжка на агропромишления комплекс на Руската федерация. Според него обстановката в енергийния бранш в света се утежнява заради непазарни ограничения и напън върху съветския Газпром в някои страни от Европейски Съюз.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР