Руският президент Владимир Путин призна, че срещата му с президента

...
Руският президент Владимир Путин призна, че срещата му с президента
Коментари Харесай

Путин: Срещата с Тръмп се оказа по-съдържателна от очакваното

Руският президент Владимир Путин призна, че срещата му с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Хелзинки се е оказала по-съдържателна от предстоящото, съобщи ТАСС.

 
" Нямах особени упования, доколкото това е първата ни съдържателна среща.

 
Отначало се предполагаше тя да е като загрявка , с цел да може в бъдеще контакти да приказваме по-конкретно. Получи се обаче иначе, диалогът фактически беше доста изчерпателен ", сподели Путин в изявление за съветския " Първи канал ".
 
Той съобщи, че датата на идната му среща с Тръмп още не е избрана.
 Доналд Тръмп и Владимир Путин БГНЕС

 
В същото изявление Путин съобщи, че в решаването на сирийската рецесия топката в този момент е в полето на опозицията.-->
 
" Правим задоволително енергични опити да активизираме разговора по политическото решение в Сирия, убедихме президента Асад, че е нужно да образува своята част от конституционния комитет, който да изготви промените в конституцията.
 Доналд Тръмп и Владимир Путин БГНЕС

 
Президентът Асад направи това, а опозицията още не е. Сега топката е в полето на опозицията и на тези, които я поддържат ", сподели Путин.
 
Путин дефинира Тръмп като " дипломиран човек ", който изслушва и възприема причини. По някои въпроси обаче Тръмп остава на своето мнение, добави Путин и даде образец с иранското нуклеарно съглашение.

 
Путин назова Тръмп и забавен събеседник.
 
" Всички го считат за извънреден предприемач. Мисля, че това не е по този начин, доколкото той въпреки всичко към този момент е политик, на първо място тъй като умее да слуша и да чува това, което чакат от него гласоподавателите, което чака от него популацията ", сподели Путин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР