Руският президент Владимир Путин предупреди чуждестранните си съперници да не

...
Руският президент Владимир Путин предупреди чуждестранните си съперници да не
Коментари Харесай

Путин предупреди никому да не хрумва да преминава червена линия с Русия

Руският президент Владимир Путин предизвести задграничните си противници " да не минават никакви червени линии " с Русия в конюнктура на растящо напрежение със Запада по редица въпроси, съобщи Франс прес.

" В общи линии се държим сдържано и непретенциозно, като неведнъж даже не отговаряме на недружелюбни дейности и даже на очевидни грубости ", сподели Путин в годишното си послание към нацията.

Той предизвести, че положителните планове на Русия не би трябвало да се възприемат като симптом на уязвимост и изрази вяра, че " никому няма да хрумне да прекрачи алена линия с Русия ".

" Ние сами ще преценим къде минава тази линия ", съобщи той.

За някои страни " отправянето на нападки към Русия за щяло и нещяло се трансформира в нещо като спорт ", сподели Путин, без обаче да загатва съответни проблеми със Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Руският държавен глава не сподели нищо за ориста на опозиционера Алексей Навални, който излежава присъда в пандиза и съгласно околните му е на прага на гибелта, нито за разполагането на десетки хиляди съветски бойци при границата с Украйна или за обвиняванията за шпионаж и интервенция в избори в Съединени американски щати и неотдавнашния скандал в Чехия, в който съгласно Прага са забъркани сътрудници на съветското военно разузнаване, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР