Руският президент Владимир Путин прави годишното си обръщение към двете

...
Руският президент Владимир Путин прави годишното си обръщение към двете
Коментари Харесай

Путин: Русия ще направи всичко възможно за край на конфликта, но и да изпълни задачите си в Украйна

Руският президент Владимир Путин прави годишното си послание към двете камари на съветския парламент, съобщи Българска национална телевизия.

В изказването си той сподели, че страната му ще направи всичко допустимо, с цел да постави завършек на спора и да реализира дилемите на " специфичната военна интервенция ", както Кремъл назовава войната в Украйна.

Руският държавен глава упрекна Запада, че се е опитал да отслаби Русия от вътрешната страна.

" Политическата система на Русия е една от основите на суверенитета на страната. И вбъдеще ще продължим да развиваме демократическата институция. Няма да позволим на никого да се намесва във вътрешните ни работи. Така назоваваме колониалните похвати на Запада, който има навика да разпалва национални спорове по света. Те се стремят не просто да забавят нашето развиване. Вместо Русия, на тях им е нужна подвластна и умираща територия, където могат да вършат, каквото си изискат. Искаха да създадат с Русия, това което сториха в доста други райони по света, включително Украйна - да ни отслабят от вътрешната страна ", сподели Путин.

Изявлението на съветския президент идва на фона на прогрес на съветските войски в Източна Украйна и нови апели от Киев към съдружниците за изпращане на военна помощ. По всяка възможност той ще си обезпечи нов мандат на изборите идващия месец.В послание към Европейския парламент брачната половинка на умрелия в затвор опозиционен политик Алексей Навални упрекна Путин в убийството на мъжа ѝ. Тя изиска наказателно гонене против президента.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР