Руският президент Владимир Путин поздрави жените по повод Международния ден

...
Руският президент Владимир Путин поздрави жените по повод Международния ден
Коментари Харесай

Руският президент поздрави дамите по случай 8-ми март

Руският президент Владимир Путин поздрави дамите във връзка Международния ден на дамата 8 март, като им пожела благополучие, здраве, наслада и любов, съобщи ТАСС.

" Този празник постоянно е цялостен с наслада, цветя, дарове и откровени, сърдечни усеща. Бързаме да поздравим нашите майки, дами, дъщери, приятелки, колежки, да им изкажем нашето удивление и любов, почитание и признателност за това, че вие, скъпи наши дами, сте най-хубавите на света ", съобщи Путин нощес по телевизия " Россия-24 ".

Руският президент дефинира като поразителна способността на дамите да обичат самоотвержено и безкористно, да демонстрират надълбоко състрадание и да се грижат за околните си с наслада и самообладание. " Много е значимо, че тези полезности се предават от потомство на потомство, че дъщерите се учат от майките си на точно такова отношение към живота, фамилията и своите бъдещи деца ", акцентира той.

Путин изрази специфична благодарност на дамите, посветили се на децата си. " Това е най-отговорният, нелек, само че и най-благородният и признателен труд ", акцентира той.

" От цялата си душа ви искам благополучие. Поздравявам всички съветски дами! ", добави президентът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР