Руският президент Владимир Путин поиска да се позволи на погрешно

...
Руският президент Владимир Путин поиска да се позволи на погрешно
Коментари Харесай

Путин: Погрешно мобилизираните да се приберат по домовете

Руският президент Владимир Путин изиска да се разреши на неправилно мобилизираните да се приберат по домовете си. Той даде нареждането си по време на видеоразговор с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност. 

Държавният глава означи, че би трябвало да бъдат отстранени всички неточности, позволени по време на частичната готовност.

Putin the good tsar has a go at the bad boyars for mobilizing the wrong people into the army.

“We must correct mistakes and not allow them going forward, ” he says, and everyone who doesn’t meet the criteria “must be sent home. ”

Shows the Kremlin is anxious about the backlash
— max seddon (@maxseddon)

" В хода на мобилизационните действия идва доста информация от жители по тематиката за организацията на самото повикване, качеството на снабдяванията, битовите условия и други въпроси - пораждат доста въпроси. Трябва да поправяме всички неточности и да не ги позволяваме отсега нататък ", акцентира той. " Трябва да се преглежда всеки подобен случай поотделно и в случай че е позволена неточност, тя би трябвало да бъде поправена – да се върнат вкъщи мобилизираните без основателна причина ", добави Путин.

Призивът на президента може да е провокиран от оповестеното през днешния ден изследване на " Левада ", съгласно което единствено за седмица президентът е изгубил 6% от рейтинга си. От проучването също излиза наяве, че 56% от руснаците са " обезпокоени " от войната - растеж с 19% по отношение на предишния месец.

Днес Въоръжените сили на Украйна оповестиха, че Русия е мобилизирала 100 000 жители. Някои от тях към този момент са попаднали в плен на украинците - единствено 8 дни след старта на " частичната готовност ". 

В пъти повече съветски жители напуснаха територията на страната.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР