Руският президент Владимир Путин подписа закон за увеличаване на ограниченията

...
Руският президент Владимир Путин подписа закон за увеличаване на ограниченията
Коментари Харесай

Путин подписва закон за разширяване на руските правила срещу ЛГБТ пропагандата“

Руският президент Владимир Путин подписа закон за увеличение на рестриктивните мерки в Русия против по този начин наречената „ ЛГБТ агитация “, съобщи Ройтерс.

Той на процедура не разрешава всякаква обществена демонстрация на ЛГБТ държание или метод на живот в Русия. Според закона, който уголемява съветската интерпретация на това, което се възприема като „ ЛГБТ агитация “, всяко деяние или разпространение на всякаква информация, които се смятат за опит да се разпространява хомосексуалността било то на публични места, онлайн или във филми, книги или реклама може да докара до тежка санкция.

Законът добавя предходния подобен на Русия против ЛГБТ пропагандата, който забрани „ демонстрацията “ на ЛГБТ държание пред деца. Властите към този момент използваха съществуващия закон, с цел да спрат гей парадите и да задържат деятели за правата на гейовете. Застъпници на правата споделят, че новият закон е основан, с цел да в профил от публичния живот по този начин наречения „ нетрадиционен “ ЛГБТ метод на живот, воден от лесбийки, гейове, би- и транссексуални.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР