Руският президент Владимир Путин подписа в четвъртък указ, позволяващ използването

...
Руският президент Владимир Путин подписа в четвъртък указ, позволяващ използването
Коментари Харесай

УКАЗ НА ПУТИН: Русия ще използва американската собтвеност в страната като компенсация

Руският президент Владимир Путин подписа в четвъртък декрет, допускащ потреблението на американска благосъстоятелност в Русия като отплата за вреди, породени от изземването на съветска благосъстоятелност в Съединени американски щати.
Указът, съдържащ съответната наредба, беше оповестен на държавния портал, който инструктира държавното управление на страната да сътвори специфична процедура за компенсиране на вредите, породени на Русия и нейната Централна банка от държавното управление на Съединени американски щати или правосъдни решения.
Освен това в указа се споделя, че съветско сдружение може да сезира съда, с цел да дефинира дали имуществото му е било незаслужено конфискувано от държавното управление на Съединени американски щати или от правосъдно решение.
Ако молбата бъде призната, съдът ще изпрати молбата до държавната комисия за надзор на задграничните вложения, до момента в който правната комисия би трябвало да изготви лист на американска благосъстоятелност в страната, която може да се употребява за компенсиране на породени вреди, „ като се вземе поради съблюдаване на правилото на пропорция. "
„ Правителството на Руската федерация в границите на четири месеца обезпечава въвеждането на промени в законодателството на Руската федерация, ориентирани към използване на този декрет “, се споделя още в документа.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР