Руският президент Владимир Путин отрече руската армия да е отговорна

...
Руският президент Владимир Путин отрече руската армия да е отговорна
Коментари Харесай

Путин: При нас никой не стреля просто така, на посоки

Руският президент Владимир Путин отхвърли съветската войска да е виновна за удара по цялостен с хора търговски център в украинския град Кременчук при който, както твърди Киев, са починали 18 души, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Нашата войска не нанася удари по никакви цивилен обекти. Не е належащо - имаме всички благоприятни условия да определим кое къде се намира и при съществуването на съвременно високоточно оръжие с огромен обхват доближаваме тези цели ", съобщи Путин на конференция в туркменската столица Ашхабад.

" При нас никой не стреля просто по този начин, на направления. Обикновено това се прави въз основа на разследващи данни за задачите " и с " високоточни оръжия ", сподели той и добави: " Убеден съм, че този път всичко е било направено тъкмо по този метод. "

Украйна упрекна Русия, че е поразила и разрушила в понеделник търговски център в Кременчук, на 330 км югоизточно от украинската столица, при което са починали минимум 18 души, а има и хора в неопределеност.

Ден по-късно съветската войска отхвърли да е атакувала цивилен обект и увери, че е бомбардирала намиращ се в съседство склад за оръжие и че в оня миг комерсиалният център не е работел.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР