Руският президент Владимир Путин отново заплаши западните държави с ядрена

...
Руският президент Владимир Путин отново заплаши западните държави с ядрена
Коментари Харесай

Путин отново заплаши Запада с ядрена война

Руският президент Владимир Путин още веднъж заплаши западните страни с нуклеарна война, в случай че изпратят войски на НАТО в Украйна.

Обръщайки се към Народното събрание и други представители на елита на страната, 71-годишният Путин разяснява съответно опцията за позициониране на войски на Алианса в Украйна, упомената от френския президент Еманюел Макрон в понеделник.

" Западните страни би трябвало да осъзнаят, че ние също разполагаме с оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия. Всичко това в действителност заплашва с спор с потребление на нуклеарни оръжия и заличаване на цивилизацията. Нима не схващат това? ", съобщи Путин, представен от организация " Ройтерс ".
" Днес няма консенсус за изпращане на войски на място по формален, признат и утвърден метод. Но в динамичен проект нищо не трябва да се изключва. Ще създадем всичко належащо, с цел да подсигуряваме, че Русия не може да завоюва тази война ", бяха точните думи на Макрон, представен от френския канал France 24.Думите му бързо бяха отхвърлени от Съединените щати, Германия, Англия и други страни, измежду които и България.
Путин употребява трибуната и с цел да похвали, по думите му, " доста осъвременения нуклеарен боеприпас на Русия, който е най-големият в света ".

Видимо сърдит, Путин, който ръководи Русия повече от две десетилетия, предложи на западните политици да си напомнят ориста на тези, които в предишното несполучливо са нахлули в страната му, като Адолф Хитлер от нацистка Германия и Наполеон Бонапарт от Франция.

" Но в този момент следствията ще бъдат доста по-трагични ", сподели Путин, като добави, че " те считат, че войната е подигравка ", без да конкретизира кои са " те ".



Войната в Украйна провокира най-тежката рецесия в връзките на Москва със Запада след Кубинската ракетна рецесия през 1962 година

Студенти от най-малко девет района на Русия са били принудени да гледат обръщението на Путин в аудиториите на университетите и колежите, както и в киносалоните, заяви украинското издание " Агенство ".

Думите му идват ден преди плануваното заравяне на съветския опозиционен водач Алексей Навални.

Организирането на церемонията по прощаването с Навални се оказа предизвикателство за екипа му, защото погребалните организации в Русия всеобщо отказвали да одобряват организацията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР