Руският президент Владимир Путин отново взе участие тази година в

...
Руският президент Владимир Путин отново взе участие тази година в
Коментари Харесай

Един милион души участваха в „Безсмъртния полк“ в Русия, Путин носи портрет на баща си

Руският президент Владимир Путин още веднъж взе присъединяване тази година в шествието на " Безсмъртния полк " , съобщи ТАСС.

Путин се включи в шествието по Червения площад, носейки портрет на своя татко . Заедно с него в проявата участваха израелският министър-председател Бенямин Нетаняху и сръбският президент Александър Вучич.

Путин взе участие в шествието за пети път. Той посочи значимостта на проявата, като сподели по-рано през днешния ден на Парада на успеха, че 9 май сплотява историята на храбростта от всички генерации . " Всяко семейство има свои, родни герои, те живеят в нашите сърца, те са дружно с нас в редиците на Безсмъртния полк ", съобщи президентът.

 Путин БГНЕС
Той нееднократно е разказвал по какъв начин татко му Владимир Спиридонович Путин е отишъл да се бие във Великата отечествена война, по какъв начин се е сражавал и е бил тежко ранен при Ленинград . Акцията " Безсмъртен полк " се организира за седми път.

Участниците носят портрети на свои родственици, които са се сражавали на фронта. Тази година единствено в Москва в шествието вземат участие към един милион души . Освен в Русия сходни прояви се организират и в други страни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР