Руският президент Владимир Путин отговори на вчерашните изявления на американския

...
Руският президент Владимир Путин отговори на вчерашните изявления на американския
Коментари Харесай

Путин отговори на думите на Байдън с пожелание за здраве

Руският президент Владимир Путин отговори на вчерашните изказвания на американския му сътрудник Джо Байдън по негов адрес с пожелания за здраве, съобщи ТАСС.

Байдън в изявление за телевизия Ей Би Си съобщи, че съветските управляващи ще би трябвало " да си платят " за приписвани на Русия опити за интервенция в американските избори, а също отговори с " Да " на въпроса дали счита Путин за " палач ".

" Що се касае до изказванията на моя американски сътрудник. Какво бих могъл да му отговоря? Бих му споделил: " Бъдете здрав! Желая му здраве! ", сподели съветският водач, отбелязвайки, че споделя това " без подигравка и без да се майтапи ".

Константинополският колумнист Александър Гришин прочете сред редовете какво е имал поради съветският водач по този начин:

" Все още премислям по какъв начин да пояснявам желанието на Путин към Байдън. Или по какъв начин да не се разболеете. Или по какъв начин да се оправите. Припомнете си, че Байдън е най-старият президент на Съединени американски щати в историята на страната. Дори по време на предизборната акция той постоянно забравяше къде се намира, защо приказва, какво прави и кой е до него. След като Байдън беше определен за държавен глава, обстановката въобще не се усъвършенства. Наскоро той не помни името на американския министър на защитата, който стоеше тъкмо до него, както и името на своя отдел.

По-рано Кремъл разчетe думите на Байдът като отвращение на Съединени американски щати да подобрят връзките с Русия и ще проучват метода си.

Президентът Джо Байдън сподели с изказванията си, че изрично не планува да усъвършенства връзките на Съединени американски щати с Русия. Занапред Москва ще се управлява от това във взаимоотношението си със Вашингтон, съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

По думите му Русия ще проучва метода си към съдействието със Съединени американски щати по тематики, представляващи интерес за нея.

Прессекретарят на съветския държавен глава бе помолен да разяснява думите на Байдън, декларирал в изявление за телевизия Ей Би Си, че съветското управление ще би трябвало " да заплати цена " за хипотетичните опити на Москва да се меси в американските избори. Освен това стопанинът на Белия дом отговори утвърдително на въпрос дали счита президента Владимир Путин за " палач ".

" Не бих коментирал това многословно. Ще кажа единствено, че това са доста неприятни изявления на президента на Съединени американски щати. Той изрично не желае да усъвършенства връзките с нашата страна. И отсега нататък ще се ръководим тъкмо от това ", сподели Песков.

Говорителят на Кремъл уточни, че не може да каже сигурно дали Путин възнамерява да реагира персонално на изказванията на Байдън. Руският метод ще бъде оценен съгласно него с присъединяване на посланика на федерацията във Вашингтон Анатолий Антонов, поканен в Москва за съвещания и " за преразглеждане на руско-американските връзки ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР