Руският президент Владимир Путин отговори на изявленията на американския му

...
Руският президент Владимир Путин отговори на изявленията на американския му
Коментари Харесай

Путин отговори на думите на Байдън с пожелание за здраве

Руският президент Владимир Путин отговори на изказванията на американския му сътрудник Джо Байдън по негов адрес с пожелания за здраве, съобщи ТАСС.

В изявление за телевизия Ей Би Си Байдън сподели, че съветските управляващи ще би трябвало "да си платят " за това, че както настояват, Русия се е опитвала да се меси в американските избори, и отговори с "Да " на въпроса дали счита Путин за "убиец ".

"Що се касае до изказванията на моя американски сътрудник. Какво бих му дал отговор? Бих му споделил: "Бъдете здрави! ". Желая му здраве! ", сподели съветският водач и означи, че го споделя "без подигравка, без смешки ".

"В историята на всеки народ, на всяка страна има доста тежки, трагични и кървави събития ", означи Путин. "Но когато оценяваме други хора или когато оценяваме даже други страни, други нации, ние постоянно като че ли се гледаме в огледалото, постоянно виждаме там себе си, тъй като постоянно пренасяме върху другия това, с което ние самите дишаме, което сме всъщност ".

След това Путин сподели, че си спомня по какъв начин като деца, когато са спорели в двора, са си казвали: "Който си го вика, на себе си го вика ". Според него "това не е инцидентно, това не е просто детска сентенция и смешка ", а фраза, която има "много бездънен и даже психически смисъл ". "Винаги виждаме в другия човек свои лични качества и мислим, че той е същият като нас, и от това се ръководим, когато оценяваме дейностите му и въобще даваме оценка ", акцентира Путин.

Руският водач уточни атомните бомбардировки на Съединени американски щати над Япония през Втората международна война, изтребването на индианските племена, робството и сподели, че това тежко завещание тежи на Съединените щати, съобщи Асошиейтед прес. Иначе от кое място би се появило придвижването "Животът на чернокожите има значение ", добави Путин.

На 17 март Джо Байдън съобщи, че Владимир Путин ще понесе последствия за това, че е управлявал старания за повлияване върху президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година в интерес на Доналд Тръмп, и това ще стане скоро. Отговорът на Русия не закъсня и ръководителят на съветската Държавна дума Вячеслав Володин сподели, че "да наричаш президента Владимир Путин "убиец " и да заплашваш, че "ще го накараш да си заплати " е офанзива против Русия ".

Междувременно представител на Европейската комисия разгласи, че Путин, като президент на Русия, носи крайната отговорност за дейностите на съветската страна. За страдание има дълъг лист на сполучливи и провалени опити за ликвидиране против самостоятелни и сериозни фигури в Русия, в това число политици и публицисти, означи представителят. Много от тези случаи не са разследвани и остават без последствия, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР