Руският президент Владимир Путин определи смъртта на опозиционера и критик

...
Руският президент Владимир Путин определи смъртта на опозиционера и критик
Коментари Харесай

Владимир Путин: Бях съгласен да разменим Навални 


Руският президент Владимир Путин дефинира гибелта на опозиционера и критик на Кремъл Алексей Навални като тъжно събитие, оповестява „ Интерфакс “. Путин за първи път разяснява гибелта на опозиционния политик и за първи път обществено произнася името на Навални.

„ Що се отнася до господин Навални, да, той умря. Това постоянно е тъжно събитие “, сподели той на конференция след резултатите от президентските избори. „ За страдание се случи. Нищо не може да се направи. Такъв е животът “, сподели Путин за гибелта на Навални.

В същото време Путин означи, че „ имахме и други случаи, когато хора в пандиза умираха “. Това не се ли е случвало в Съединени американски щати? Случвало се е, и то нееднократно “, обърна се той към американски публицист, който зададе въпрос за гибелта на Навални.

Ръководителят на Руската федерация удостоверява, че няколко дни преди гибелта на Алексей Навални му е било препоръчано да го замени за руснаци, държани в непознати затвори, и той се е съгласил с това.

„ Няколко дни преди Навални да почине, някои сътрудници – не чиновници на администрацията, а някои хора – ми споделиха, че има концепция да го заменяем за някои хора, които са в затвори в западни страни “, сподели той. Може да ми вярвате, може и да не: индивидът, който приказва с мен, още не беше довършил изречението си, само че аз споделих: „ Съгласен съм “, продължи Путин.

В същото време той акцентира, че е склонен на това при едно изискване. „ Ще го сменим, с цел да не се връща. Нека си седи там “, сподели Путин.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР