Руският президент Владимир Путин обеща да ме направи полковник в

...
Руският президент Владимир Путин обеща да ме направи полковник в
Коментари Харесай

Лукашенко: Путин ми обеща да ме направи полковник в руската армия

Руският президент Владимир Путин даде обещание да ме направи полковник в съветската войска, съобщи беларуският президент Александър Лукашенко в изявление за съветския публицист Владимир Соловьов, съобщи Франс прес. Лукашенко сподели също по този начин, че съветският президент ще стане военачалник. "Путин е полковник и ми даде обещание да ме направи и мен полковник. Още не го е направил ", посочи Лукашенко в изявлението със Соловьов. "Той даде обещание, че ще го направи ", сподели още беларуският президент, с което развесели съветския публицист, оповестява Българска телеграфна агенция.
Снимка: ТАСС
 
Соловьов зададе още въпроси, с цел да разбере дали Лукашенко приказва съществено, а беларуският водач удостовери и сподели, че Путин е заречен да го направи полковник в "руската или руската войска ". А Путин, който е някогашен полковник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), "ще стане военачалник ", съобщи още беларуският президент, прочут с изненадващите и ексцентричните си изказвания.
Лукашенко не посочи обаче в какъв подтекст Путин му е дал това заричане. 
 
В отговор на възражението на Соловьов, че е мъчно за президент на самостоятелна страна да стане офицер в армията на друга страна, Лукашенко сподели: "Това е мой проблем, не ваш ". 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР