Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт,

...
Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт,
Коментари Харесай

Байдън за Путин: Този човек не може да остане на власт


Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт, съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в тирада в Кралския палат във Варшава.

" Ще имаме друго бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и правилата, на вярата и светлината, на благоприличието и достолепието, свободата и опциите. За Бога, този човек не може да остане на власт ", сподели Байдън.

" Не Байдън е този, който взема решение. Президентът на Русия се избира от руснаците ", сподели в отговор представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Представител на Белия дом изясни, че Байдън не е призовал за промяна на режима в Русия. Идеята му била, че " Путин не може да бъде оставен да упражнява власт върху съседите си или върху района ".

При произнасянето на речта си във Варшава, американският водач се обърна непосредствено към съветския народ. " Позволете ми да кажа това, в случай че можете да ме чуете - вие, съветският народ, не сте наш зложелател ", съобщи Джо Байдън.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически неуспех. Той добави, че американските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в спор с съветските военни.

Байдън насочи остро предизвестие към Русия да не стъпва " и на инч на територията на НАТО ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР