Руският президент Владимир Путин не е посочвал конкретен географски пункт

...
Руският президент Владимир Путин не е посочвал конкретен географски пункт
Коментари Харесай

Песков: Путин не е изразил директно намерение да насочва ракети към САЩ

Руският президент Владимир Путин не е посочвал съответен географски пункт в изказването си пред Федералното заседание, когато сподели, че Русия е подготвена да предприеме огледални ограничения, в случай че Щатите разположат ракети със междинен и дребен обхват в Европа.

Това сподели представителят на съветския държавен глава Дмитрий Песков, представен от ТАСС, заяви бТВ.

„ Президентът приказва за това, че в случай че над нашата страна надвисне опасност и до нейните граници бъдат разположение ракети със междинен и дребен обхват, ориентирани към нас, ще се наложи да се вземат огледални ограничения и да се насочат нашите ракети освен към мястото на опасността, само че и към тези територии, където се намира центъра за приемане на решения. Моля да обърнете внимание, че президентът не е назовавал нито един географски пункт в тази връзка ”, подсети представителят на Кремъл.

На 20 февруари Владимир Путин направи годишното си послание към Федералното заседание, в което засегна редица тематики, в това число и тематиката за сигурността.

НАТО незабавно дефинира думите на съветския президент като закани и уточни, че те са неприемливи.

„ НАТО няма желание да разполага в Европа нови нуклеарни оръжия с наземно базиране ”, сподели представителят на северноатлантическия съюз в отговор на речта на Путин пред съветския парламент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР