Руският президент Владимир Путин не е гледал видеообръщението на ЮлияНавална,

...
Руският президент Владимир Путин не е гледал видеообръщението на ЮлияНавална,
Коментари Харесай

Искри между официална Москва и съпругата на Навални, майка му с призив към Путин

Руският президент Владимир Путин не е гледал видеообръщението на Юлия Навална , само че изказванието ѝ, че починалият ѝ брачен партньор Алексей Навални е бил отрове н с нервнопаралитичния сътрудник „ Новичок “ е безпричинно , сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков , представен от Ройтерс.

Запитан за изказванията на Навална, че Путин е умъртвил брачна половинка ѝ, Песков уточни, че няма да разяснява думите на жена, която неотдавна е останала вдовица.

Но представителят на Кремъл акцентира, че като цяло обвиняванията, че Путин е виновен за гибелта на Алексей Навални, са безусловно неоснователни и противни.
 Юлия Навалная БГНЕС
От своя страна вдовицата на съветския опозиционер, който умря в съветски затвор на 16 февруари, уточни, че " не ѝ пука " за това, че Кремъл я разкритикува за „ груби мнения “, когато упрекна Владимир Путин за гибелта му, съобщи Агенция Франс Прес.

" Не ме интересува по какъв начин представителят на килъра разяснява моите думи. Върнете тялото на Алексей и ни позволете да го погребем почтено, не пречете на хората да се сбогуват с него ", написа Юлия Навалная в X. 
 майка Навални БГНЕС
Междувременно майката на Навални - Людмила Навална, изиска съветския президент Владимир Путин да съобщи тялото на сина ѝ, съобщи Ройтерс.

" Владимир Путин... позволете ми най-сетне да видя сина си " , съобщи Навална във видеообръщение.
 Алексей Навални БГНЕС

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР