Руският президент Владимир Путин не е гледал видеоизявлението на Юлия

...
Руският президент Владимир Путин не е гледал видеоизявлението на Юлия
Коментари Харесай

Кремъл: Обвиненията за отравяне на Навални са неоснователни

Руският президент Владимир Путин не е гледал видеоизявлението на Юлия Навалная, в което тя се зарече да продължи работата на Алексей Навални, само че нейното изказване, че е бил токсичен с нервнопаралитично вещество, е безпричинно , съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков във вторник, представен от Ройтерс.

Във, Навалная сподели три дни след гибелта на брачна половинка й и по-малко от месец преди идващите президентски избори в Русия, че ще се бори за " свободна Русия " и прикани поддръжниците си да се опълчват на Путин с по-голяма гняв от всеки път .

47-годишната майка на две деца се редуваше сред яд и тъга, когато даде знак, че ще се опита да помогне в управлението на шокираната съветска съпротива и упрекна Путин в убийството на Навални,

Тя твърди, че повода на старата му майка е, че са чакали следите от нервнопаралитичен сътрудник " Новичок " да изоставен натрупа му .

Съюзниците на Навални цитираха съветски следовател, който споделя, че управляващите се нуждаят от минимум 14 дни , с цел да проведат разнообразни химически проби върху тялото му и затова към момента не могат да предадат натрупа му.

Запитан във вторник по отношение на изказванието на Навалная, че Путин е умъртвил брачна половинка й, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че не може да разяснява поради събитията .

" Оставяме го без коментар. Разбира се, това са безусловно голословни, гнусни обвинявания против главата на съветската страна. Но като се има поради, че Юлия Навалная овдовя броени дни по-рано, ще го оставя без коментар ".

Но той сподели, че думите на Навалная за потребление на нервнопаралитичен сътрудник против брачна половинка й са неоснователни.

" Не съм осведомен с това изказване. Но в случай че в него има такива думи, това не са нищо друго с изключение на голословни обвинявания, тъй като те не са подкрепени с нищо, не са доказани ", сподели той.

47-годишният Навални след разходка в наказателната колония " Полярен вълк " зад Арктическия кръг, където, оповестиха от затворническата работа.

Западът и поддръжниците на Навални споделят, че. Кремъл отхвърли да е забъркан и съобщи, че западните изказвания, че Путин е виновен, са неприемливи.

Путин не е направил обществен коментар за гибелта на Навални, само че тя в допълнение задълбочи зейналата бездна в връзките сред Москва и Запада, породена от съвсем двегодишната война в Украйна.

Попитан дали, които са поднасяли цветя на монументи в Москва и други градове след гибелта на Навални, Песков сподели, че полицията е работила в строго сходство със закона
 Съпругата на Кара-Мурза се опасява за живота му
Съпругата на Кара-Мурза се опасява за живота му

След гибелта на Алексей Навални
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР