Руският президент Владимир Путин направи две големи стратегически грешки, вземайки

...
Руският президент Владимир Путин направи две големи стратегически грешки, вземайки
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Путин направи две огромни стратегически грешки

Руският президент Владимир Путин направи две огромни стратегически неточности, вземайки решение да нахлуе в Украйна. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на срещата на върха Украйна-ЕС, която се организира в Киев през днешния ден, 3 февруари.

„ Наистина имаше две огромни стратегически неточности от страна на Путин. Първо, той подцени смелостта и решителността на украинския народ. Второ, той изцяло подцени единството и доста мощното предпочитание на Европейски Съюз да поддържа Украйна толкоз колкото е належащо ", акцентира тя. 

Тя добави, че предизвестието за въздушна офанзива, което звучеше през днешния ден даже по време на самата среща на върха, е увещание, че украинците се изправят против " недодялан зложелател ". Но провеждането на сходна среща на високо ниво в Киев точно при такива условия единствено удостоверява, че цивилизованият свят е доста по-силен от страната агресор Русия.

Припомняме, че в събитието вземат участие ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР