Руският президент Владимир Путин на руските военнослужещи, че фактически спрели

...
Руският президент Владимир Путин на руските военнослужещи, че фактически спрели
Коментари Харесай

Путин: Бяхме на ръба на гражданска война

Руският президент Владимир Путин на съветските военнослужещи, че в действителност спрели революция в страната сега, когато създателят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин стартира преодоляване на военни обекти в градове и насочи колона с бойци и военна техника към Москва.

Посланието му пред военнослужещи в кремълския комплекс съдържа и уверението, че в събота бил избегнат " пътят към Смута " (бурни години на неустойчивост и рецесия в края на 16 и началото на 17 в.). Това е първата му обществена демонстрация след протеста ().

" Защитихте конституционния строй... опазихте родината ни от разтърсване. Фактически спряхме революция. Доказахте верността си към народа на Русия ", сподели той в послание, което не бе излъчено по някои от водещите малките екрани. " Решимостта и мъжеството ви, както и консолидацията на цялото съветско общество, изиграха определяща роля в стабилизацията на ситуацията. "

Секунди откакто приказва за " революция ", Путин съобщи и че дейностите на Пригожин не се употребили с поддръжка измежду популацията: " Хората, които бяха вкарани в метежа, видяха, че армията и народа не са с тях. "

Наблюдатели в Русия и чужбина, както и английското разузнаване, счита при започване на метежа, че, или Пригожин ще остане самичък.

 Какво ще стане с Путин и други въпроси за Русия след метежа Какво ще стане с Путин и други въпроси за Русия след метежа

" Бързото разрастване на структурите разреши да се избегне извънредно рискова конюнктура в страната, да се избегнат жертви измежду мирното население ", сподели още Путин. Наблюдатели разясниха по време на протеста и след него, че колоната на ЧВК " Вагнер " по пътя към Москва не среща особена опозиция.

 Метеж или революция? Метеж или революция?
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР