Руският президент Владимир Путин коментира при разговор с беларуския си

...
Руският президент Владимир Путин коментира при разговор с беларуския си
Коментари Харесай

Путин: Руската икономика много достойно издържа санкционния удар на Запада

Руският президент Владимир Путин разяснява при диалог с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко изказванията на Запада, че за всички техни стопански проблеми „ е отговорен Путин “, като иронично даде обещание, че „ съществено ще си поговори със себе си “, оповестява.

„ Какво тъкмо се случваше в Западните страни очевидно никой не оцени. Те живееха, четейки своите средства за всеобща информация и в подмяна получиха инфлация и прочие. Вярно, „ Путин е отговорен “. Там за всичко „ отговорен е Путин “, сподели Лукашенко в хода на двустранната му среща с Путин в съветския курорт Сочи.

А Путин, смеейки се, му отговори: „ Аз съществено ще поговоря със себе си “.

Руската стопанска система доста почтено устоя санкционния удар на Запада, макар всички компликации, добави към този момент съществено Путин. „ Въпреки всички компликации, желая да отбележа, че съветската стопанска система устоя на санкционния удар, и то устоя доста почтено. За това приказват главните макроикономически индикатори “, безапелационен е Путин.

Той означи, че „ несъмнено в стопанската система не всичко е просто. Всичко, което се случва, изисква от икономическия блок на държавното управление изключително внимание, особени старания. И като цяло желая да подчертая, че тези старания дават позитивен резултат “, съобщи още Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР